Bliv ingeniør på banen

Hvor svært kan det være at forny 3.500 km jernbane, mens der kører tog?  


Det er faktisk lidt kompliceret. Derfor har vi brug for dig. 

Som ingeniør i Banedanmark er du med til at realisere nogle af danmarkshistoriens største projekter inden for anlæg og infrastruktur.  

Banedanmark digitaliserer 3.500 jernbane med moderne signalsystemer, som giver flere tog til tiden og mulighed for flere tog på skinnerne. Vi sætter strøm til yderligere 820 km jernbane, så der kan køre endnu flere klimavenlige tog og vi bygger en helt ny højhastighedsbane til Europa 

Derfor har vi brug for dig, der har mod på at prøve kræfter med store anlægsprojekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet i mange generationer frem. 

Hos os løser du opgaverne sammen med nogle af de skarpeste inden for dit felt. Du bliver en del af et hold af dedikerede mennesker fra over 40 forskellige lande, hvor faglig sparring og læring er en naturlig del af hverdagen.  

Vil du være med?  
”Det, der har tiltrukket mig ved at arbejde som ingeniør i Banedanmark, er ansvaret og den forskel, jeg kan gøre. Vi fokuserer på bæredygtighed, samtidig med at vi også går op i at man kommer hurtigere fra A til B."

Abu Bakr Shaker, Ingeniør i Banedanmark

Vores ledige stillinger

Velkommen på banen!

Mød Abu Bakr Shaker - ingeniør i  Banedanmark