Bliv ingeniør på banen

Som ingeniør i Banedanmark er du med til at realisere nogle af danmarkshistoriens største projekter inden for anlæg og infrastruktur.

Det går stærkt på banen lige nu. Jernbanen digitaliseres med nye, digitale signalsystemer, som giver flere tog til tiden og mulighed for flere tog på skinnerne. Samtidig sætter vi strøm til banen, så der kan køre endnu flere klimavenlige tog. og vi bygger en helt ny korridor til Europa til klimavenlige eltog. Derfor har vi brug for dig, som er fagligt ambitiøs og kan finde nye løsninger.

Som ingeniør i Banedanmark får du ansvar for de helt store budgetter sammen med nogle af de skarpeste inden for dit felt. Og du kommer til at spille en vigtig rolle på projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet i mange generationer frem. Det er stort for Danmark. Vil du være med?

”Det, der har tiltrukket mig ved at arbejde som ingeniør i Banedanmark, er ansvaret og den forskel, jeg kan gøre. Vi fokuserer på bæredygtighed, samtidig med at vi også går op i at man kommer hurtigere fra A til B."
Abu Bakr Shaker, Ingeniør i Banedanmark

mød abu bakr shaker - ingeniør i  banedanmark

vores ledige stillinger