Ny anlægsdirektør i Banedanmark

Peter Jonasson er udpeget som ny anlægsdirektør i Banedanmark. Han kommer fra en stilling som økonomi- og planlægningsdirektør i Banedanmark og har tidligere været universitetsdirektør for CBS  

Hakon Iversen, der snart tiltræder stillingen som administrerende direktør i Banedanmark, er glad for, at Peter Jonasson har sagt ja til stillingen:

”Banedanmark er nu og de kommende år i gang med en historisk fornyelse og opgradering af den danske jernbane. De store og komplicerede anlægsprojekter og programmer kræver stærk projektledelse, porteføljestyring og tværgående planlægning samt tæt koordinering med især Signalprogrammet. Jeg er glad for, at Peter har sagt ja til denne vigtige opgave”.

Peter Jonasson har indgående kendskab til jernbanen og mangeårig ledelseserfaring fra staten og tidligere som universitetsdirektør.

”Jeg glæder mig til at fortsætte det vigtige arbejde med en historisk stor og kompleks fornyelse og udbygning af den danske jernbane. En indsats, der vil levere et solidt bidrag til den grønne omstilling”, siger Peter Jonasson.

Stillingen som økonomi- og planlægningsdirektør i Banedanmark vil nu blive slået op.