Fornyelse fortsætter i Kristi himmelfartsferien

Arbejdet med at forny S-togsstrækningen mellem Valby og Frederikssund fortsætter i Kristi himmelfartsferien
Banedanmark fortsætter med at lægge skinner langs banen, opsætte kørestrømsophæng, udføre drænarbejder og sikring af kabler i Kristi himmelfartsferien

40 km skinner og ca. 70 kørestrømsophæng er de største anlægsarbejder, når Banedanmark fortsætter arbejdet med at forny S-togstrækningen mellem Valby og Frederikssund fra den 9. maj om aftenen til og med den 13. maj. 

”Vi afslutter med at lægge de sidste 40 km skinner ud langs banen mellem Kildedal og Frederikssund, så der i alt på hele strækningen ligger ca. 68 km. På denne måde ligger de allerede klar til at blive lagt i sporet, når vi kommer igen til sommer, og udskifter de eksisterende skinner på strækningen,” siger Varun Sivapalan, projektleder i Banedanmark. 

I påsken og Store Bededagsferien er der blevet sat fundamenter og rejst kørestrømsmaster mellem Valby Langgade og Flintholm Station og i Kristi himmelfartsferien sætter vi ca. 70 kørestrømsophæng op på de nye master.

Der bliver også lagt dræn ud langs banen, og endelig fortsætter arbejdet med at sikre kablerne, så de store spormaskiner kan arbejde på strækningen uden at grave kablerne over, når fornyelsen for alvor går i gang til sommer.  
Strækningen vil være lukket for togtrafik, og DSB indsætter busser i stedet for tog i Kristi himmelfartsferien

Hold dig opdateret på Rejseplanen, der er opdateret med ændringerne. 

Journalister kan kontakte Banedanmark presse på tlf: 8234 1313