Banedanmark er dybt berørt af ulykke i Sig

Tirsdag eftermiddag omkring kl. 13 skete der en ulykke i en overkørsel nord for Sig tæt ved Varde i Sydjylland. Her kørte et tog ind i en minibus i en usikret overkørsel. Politiet har oplyst, at de to personer i køretøjet er afgået ved døden

”I Banedanmark er vi dybt berørte af situationen,” siger Peter Svendsen, trafikdirektør i Banedanmark.
 
”Lige nu er vi på stedet hvor vi arbejder tæt sammen med Havarikommissionen, Politiet og Arriva. Politiet står for arbejdet med at sikre krisehjælp til de involverede og står for kontakten til de pårørende. Banedanmarks undersøgelsesvagt er på stedet ligesom Banedanmarks hjælpevognsberedskab er på vej til stedet, som skal gennemføre arbejdet med at få fjernet toget og bilen og få genoprettet trafikken efter denne tragiske ulykke” siger Peter Svendsen, trafikdirektør i Banedanmark.
 
Trafikken mellem Varde og Esbjerg er indstillet frem til kl. 19 på nuværende tidspunkt. Togbusser er indsat på strækningen. 
 
”Den danske jernbane er en af de mest sikre i Europa, og det er heldigvis yderst sjældent, at vi er vidner til dødsfald ved jernbanen. Netop derfor er det så tragisk og meningsløst, når det sker. Vi er dybt berørte, og vores tanker går til de dræbtes familier og kære,” slutter Peter Svendsen.

Passagerer skal holde sig opdateret på Rejseplanen