Kulturnat: På vej mod fremtidens jernbane

Kom med på en spændende tidsrejse mod fremtidens jernbane til Kulturnatten i København d. 14. oktober.

Kom med på en spændende tidsrejse mod fremtidens jernbane til Kulturnatten i København d. 14. oktober. 

Til Kulturnatten kan du komme helt tæt på jernbanens spændende projekter og udvikling. Turen begynder i røg og damp og passerer undervejs en række spændende stationer for at ende i en klimavenlig og digital jernbane, som binder Danmark bedre sammen med resten af Europa.

Oplev en sanselig rejse, hvor du kan spise, lytte, dufte til og føle på jernbanen. Få indblik i, hvordan Banedanmark digitaliserer jernbanen med nye signaler, sætter strøm til banen, så den bliver mere klimavenlig og bygger en helt ny højhastighedsforbindelse til resten af Europa. Undervejs kan du møde dygtige medarbejdere fra Banedanmark, som står klar til at fortælle om de store projekter og svare på dine spørgsmål. 

Glæd dig til en hæsblæsende jernbanetur, hvor du undervejs kan smage, quizze og opleve dig igennem jernbanens udvikling. Fra de første prustende damptog til en digital og klimavenlig bane.

Til kulturnatten kan alle – fra jernbaneentusiasten til den helt nye skinneinteresserede – få en inddragende oplevelse og lære mere om, hvordan jernbanen har udviklet sig fra det første damp og og til en grønnere, digital og mere bæredygtig jernbane. 

Vi glæder os til at se jer.

 

Praktisk:

  • Kom til Kulturnat i København med Banedanmark fredag d. 14. oktober fra kl. 17-22.
  • Besøg teltet ved Frederiksholms Kanal 27, 1220 København K.