Construction Conference i København

Banedanmark deltager med et indlæg på Building Network Construction Conference 2018, som Building Network og Copenhagen Capacity arrangerer torsdag den 15. november 2018. Konferencen holdes centralt i København på Hotel Marriott, og et stort internationalt publikum inden for blandt andet entreprenørvirksomheder er inviteret.

 

Senior markedsanalytiker Cathrine Carøe fra Strategisk Indkøb vil holde et oplæg omkring, hvordan virksomheder bliver leverandør til Banedanmark, samt hvilke konkrete projekter, vi forventer at udbyde i den kommende tid. Ud over sædvanlige leverandører til infrastrukturprojekter, ønsker vi også at tiltrække leverandører inden for blandt andet specifikke ting som:

  • Sporskiftevarmere
  • Master (af corten)
  • Isolatorer
  • Isolerklæbestød

 

Formålet med konferencen er, at skandinaviske bygherrer møder danske og udenlandske rådgivere, entreprenører samt andre virksomheder og konsortier. Således deltager også Københavns Kommune, som præsenterer det ambitiøse projekt med en helt ny ø for at skaffe boliger nok i København. Desuden fortæller det svenske Trafikverket om deres mange infrastruktur projekter på jernbane og vejnettet i Sverige. Flere andre oplægsholdere deltager på heldagskonferencen, som præsenterer infrastruktur, højhusbyggeri, kontorbyggeri, hoteller, hospitaler, uddannelsessteder m.m.

 

Der er også mulighed for at netværke imellem de mange oplæg med rådgivere, udstillere, bygherrer, entreprenører, investorer mv., og Building Network arrangerer B2B speed dating imellem interesserede parter.

 

Konferencen holdes på engelsk, og tilmelding sker via Building Network.

 

Foto: Jan Sejr Lundstrøm - Valbytunnellen