Bliv AC-konsulent i Banedanmark

Som akademisk konsulent i Banedanmark er du med til at gøre en af verdens grønneste transportformer endnu mere klimavenlig.I Banedanmark er du med til at sikre, at flere kan køre med klimavenlige el-tog med en reduceret udledning af CO2 på hele 85 %.

Du kommer tæt på det politiske maskinrum, hvor der træffes beslutninger, som du bidrager til at føre ud i livet. Samtidig får du en bred berøringsflade med kommuner, jernbaneoperatører og politiske interessenter i arbejdet for at udvikle en bæredygtig bane, som binder regioner, byer og mennesker bedre sammen.

På den måde får du mulighed for at sætte dit grønne aftryk på Danmarks klimavenlige infrastruktur og en vigtig del af løsningen på udfordringerne inden for klima, miljø og trængsel. Det er en stor agenda. Vil du være med?

”Jeg har været overrasket over, hvor komplekst et område jernbanen er, og hvor meget man skal tage højde for – kompleksiteten over for borgere og politikere, og hvor mange der er involveret. Her sidder man helt tæt på det sted, hvor tingene sker i en forbløffende stor organisation.”
Søren Kyster Hvelpeund, Direktionskonsulent

Er du vores nye AC-konsulent?

Søger du nye udfordringer, hvor du kan arbejde for en grønnere jernbaneinfrastruktur? Lige nu tilbyder vi følgende, spændende AC-stillinger:

Budget- og analysemedarbejdere til Danmarks stærkeste projektorganisation (01.06.23)

Rekrutteringskonsulent til varierede HR-opgaver (07.06.23)

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til karrieremulighederne som akademisk konsulent i Banedanmark, så er du velkommen til at kontakte Anna Hebda Johansen.

vores ledige stillinger