Weekendtest i uge 46 mellem Roskilde og Køge

BANEDANMARK TESTER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN FRA FREDAG D. 16. NOVEMBER TIL MANDAG D. 19. NOVEMBER KL. 06. OVERKØRSLERNE LUKKES IKKE.

 

I weekenden tester vi igen det nye signalsystem på strækningen mellem Roskilde og Køge. Da det ikke er nødvendigt at spærre overkørslerne i forbindelse med weekendens tests vil det være muligt at krydse banen hele weekenden. Banen er dog lukket for passagertrafik og der indsættes togbusser.

Nabo til banen
Som nabo til banen vil man i weekenden kunne forvente flere tog på banen og dermed øget aktivitet i overkørslerne i dag- og nattetimerne, når vi tester signalsystemet.

Planlagte spærringer resten af året

Vi forventer at spærre overkørslerne sidste gang i år i uge 50 (15.-17. december). Weekendspærringen er planlagt, så vi kører tests fra midnat fredag/lørdag til lørdag formiddag klokken 9.30 og fra lørdag eftermiddag klokken 16.30 til mandag morgen. På den måde vil der være mulighed for at komme over jernbanen hver lørdag fra klokken 9.30-16.30. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt. 

 

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser, mens vi tester. Du kan se mere på rejseplanen.dk

Vi beklager de gener, arbejdet har for dig. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 
signalprogrammet@bane.dk