Udvidet arbejdstid i Ringsted

Banedanmark er ved at klargøre Den nye bane København-Ringsted til åbningen i maj 2019. Det betyder en hel del arbejder øst for Ringsted Station i perioden fra den 10. februar til den 23. april 2019.

Her arbejder vi

Vi arbejder på strækningen mellem Østre Ringvej til Næstvedvej ved Ringsted Station. Se illustration øverst.

Natarbejde

I perioden fra den 10. februar til den 24. marts er det primært gravearbejde til dræn, vi udfører. Vi skal også bore huller til kørestrømsfundamenter og udføre arbejder på kørestrømsanlægget. I denne periode arbejder vi i tidsrummet fra kl. 22:00 til 05:00, men du kan også forvente transport af materiel og forberedende arbejder i dagtimerne.

Døgnarbejde

Fra den 24. marts til 22. april skal vi arbejde i døgndrift. Vi skal fjerne gamle spor og lægge nye spor. Der vil forekomme støj fra gravemaskiner, ballastrenser og andre store entreprenørmaskiner. Ved godsområdet ved Ringsted Station kommer der til at blive læsset skærver, som vi skal bruge til de nye tilslutningsspor. 

I Påsken (17.-22. april) skal vores teknikere klargøre og teste et nyt sikringsanlæg på Ringsted Station. Der vil være spærret for al togdrift gennem Ringsted Station fra den 17. april til og med den 23. april 2019. Vi forventer ikke støjende arbejder i påskeperioden.

Du kan holde dig opdateret på transport til og fra Ringsted på www.rejseplanen.dk.

Vi beklager generne og håber på din forståelse, mens arbejdet står på. 

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01. 

Følg os på Facebook - https://www.facebook.com/koebenhavnringsted/