Alle broelementer er på plads

Tirsdag den 21. august 2018 vil stå som en milepæl på Den nye bane København-Ringsted. Her monterede Banedanmark det sidste af i alt seks broelementer på gangbroen på den kommende Køge Nord Station.

To løft i weekenden

I weekenden den 18. og 19. august blev det fjerde og det femte løftet på plads broelement på plads på Køge Nord Stations gangbro.

Vejdirektoratet stod for trafikomlægningen i forbindelse med weekendens løft.

”De tre løft og weekendens trafikomlægning på Køge Bugt Motorvejen gik helt efter planen”, fortæller projektleder Bjørn Lykke Jensen fra Banedanmark. ”Det er en milepæl, når vi nu har hele gangbroen oppe, men der genstår mange ting, inden vi er helt i mål med stationen”.

Kommende arbejder

I den kommende tid vil vi blandt andet fortsætte arbejdet med at montere klimaskærme i mellemrummene mellem broelementerne, hejse trapper op fra perronerne, montere glasfacader og etablere elevatorer. Derefter vil vi gå i gang med den indvendige indretning.

Åbner med Den nye bane

Ifølge planen åbner Køge Nord Station samtidig med Den nye bane København-Ringsted i midten af 2019. Bladt Industries er hovedentreprenør på Køge Nord Stations gangbro.

Her kan du se en kort video, som viser de tre løft i perioden 18.-21. august 2018.

Læs mere om den nye station på Banedanmarks hjemmeside. Du finder os også på Instagram #koegenordstation

Seneste nyt om projektet

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte pr. mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.