Støjskærme langs med Den nye bane

I starten af september går Banedanmarks entreprenør i gang med etableringen af den første af flere støjskærme langs med Den nye bane København-Ringsted. Det sker nærmere bestemt ved cykelstien over de to broer ved frakørsel 32 i Køge. En del af arbejderne finder sted om natten.

Banedanmark går i efteråret 2019 i gang med at montere støjskærme langs med Den nye bane København-Ringsted. Der er i alt ca. 2 km støjskærme, som skal opsættes fordelt på seks steder. En del af arbejderne vil foregå om natten under natspærringer på den nye jernbanestrækning. 

Den første skærm monteres i Køge ved frakørsel 32. Her vil Banedanmarks entreprenør gå i gang med arbejderne i starten af september. En del af arbejderne kræver sporspærringer og udføres derfor i aften- og nattetimerne under sporspærringer i et eller begge spor.

Vi arbejder unders sporspærringer i følgende perioder

Uge 36: Søndag aften den 1. september til fredag morgen den 6. september
               Tidsrum fra kl. 20:30 til kl. 05:30

Uge 37: Søndag aften den 8. september til fredag morgen den 13. september
               Tidsrum fra kl. 20:30 til kl. 05:30

Uge 38: Søndag aften den 15. september til fredag morgen den 20. september
               Tidsrum fra kl. 22:30 til kl. 05:30

Uge 39: Søndag aften den 22. september til onsdag morgen den 25. september
               Tidsrum fra kl. 20:30 til kl. 05:30, dog første aften fra kl. 21:35

Du vil som nabo opleve støj, når vi sætter fundamenter til støjskærmene, arbejder med diverse maskiner samt støj i forbindelse med materialeleverancer, der transporteres med lastbiler eller arbejdstog på skinnerne.

Her monterer vi skærmene

I tillæg til støjskærmen i Køge monterer Banedanmarks entreprenør støjskærme på følgende steder:

  • Solrød Bæk
  • Karlslunde Rasteplads Vest
  • Cementvej (ved McDonald’s)
  • Fjællebro
  • Søhøj
  • Fjællebro
  • Ringsted

Du kan holde dig opdateret om tidsplanen for de enkelte steder her på siden. Da vi i nogle tilfælde inddrager arealer fra cykelstier, veje og p-pladser, beder vi dig holde øje med skiltningen lokalt.

Vi beklager generne og håber på din forståelse, mens arbejdet står på. 

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.