Vi monterer et nyt sporskifte øst for Ringsted

I forbindelse med Den nye bane København-Ringsted er Banedanmark i gang med at opgradere Ringsted Station. Opgraderingen pågår frem til slutningen af 2019.

I weekenden fra fredag aften den 27. oktober til mandag morgen den 30. oktober 2017 skal vi etablere et nyt sporskifte i nærheden af Post Danmarks distributionscenter øst for Ringsted.

Vi udfører arbejdet under en sporspærring og forventer at arbejde hele døgnet. Du vil som nabo opleve støj, når vi skærer eller sliber skinner og læsser skærver. Du vil også opleve motorstøj fra skinnekørende køretøjer i området.

Ekstra aktivitet i godsområdet

I forbindelse med det nye sporskifte læsser vi skærver i ballastvogne ved Godsbanevej, hvilket giver kortvarige støjgener. Vi planlægger at udføre dette arbejdet i dagtimerne mellem kl. 07.00 og 17.00, men der kan opstå situationer, hvor vi bliver nødt til at læsse skærver uden for denne periode.

Vi beklager generne

Vi beklager de gener, arbejdet vil have for dig, og håber på din forståelse i perioden, vi arbejder. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne.