Åben skurvogn i Laurbjerg

I 2021 og 2022 fornyer Banedanmark sporene mellem Århus og Langå, og samtidig bliver banen gjort klar til, at togene kan køre med højere hastighed. Vi skal derfor nedlægge de jernbaneoverkørsler, der er på strækningen. Ved Laurbjerg bliver overkørslen erstattet af en bro over banen.

Vi er i gang med arbejderne og skal i den kommende periode i forbindelse med opførelsen af broen ramme pæle i jorden, før opførelse af den nye vej. Pælene bliver rammet i jorden, og der vil både være støj og vibrationer fra arbejdet. Fra mandag til torsdag rammer vi pæle i jorden fra kl. 7-18.00 og fredag kl. 7-13.00. Rammearbejderne vil foregå fra uge 38, 2021 og fortsætter i løbet af efteråret og vinteren. Der vil også være rammearbejder i 2022. Tidsplanen for arbejderne i 2022, bliver meldt  ud løbende.

Kom til åben skurvogn

Vi holder åben skurvogn den 15. september 2021 kl. 16.00-17.00, hvor interesserede borgere og naboer kan møde og byggeledelsen og har mulighed for at stille spørgsmål til projektet. Vi mødes på byggepladsen.

Yderligere kontakt og information

Vi orienterer jer løbende om arbejdet i breve, og det er altid muligt at kontakte Banedanmark med spørgsmål eller kommentarer til projektet.  

Hvis du har spørgsmål til arbejdet, kan du kontakte os på: 
A0052bro@bane.dk